ÅIFK P04 Saku Cupin voittoon!
Julkaistu: 29.10.2017 00.00

ÅIFK P04 Saku Cupin voittoon!

Matka alkoi Turusta heti 7 jälkeen aamulla. Tavoitteena oli ehtiä Helsingin länsisatamasta klo 10.30 lähtevään lauttaan. Tavoitteeseen päästiin: pojat, toimihenkilöt ja kannustusjoukot olivat kaikki satamassa ajoissa. Lähtöselvityskin sujui ongelmitta ja matka Tallinnaan alkoi.

Perjantain ohjelma oli selkeä. Laivalta päästyä majoittuminen hotelli Dzingeliin, lounas hotellilla ja ensimmäinen peli. Pojat olivat kentällä ajoissa, vastustajalla oli kuitenkin ollut hankalampaa ja ensimmäinen peli jouduttiinkin pelaamaan otteluohjelmasta poiketen FC Floraa vastaan alkuperäisen vastustajan Loiskeen myöhästyttyä laivasta. Peli Floraa vastaan oli selkeään Åbon hallintaa. Tulos 4-0. Hieno avaus turnaukselle.

Päivän toinen peli pelattiin sitten Loisketta vastaan. Peli oli edelleen Åbon hallintaa, maaleja kuitenkaan ei saatu tehtyä lukuisista paikoista huolimatta. Lopulta peliajan oltua täynnä, tulos pojille 1-0. Tämä riittää! Perjantain peleistä siis saldona 5 tehtyä maalia ja oma maali puhtaana. Tästä oli hyvä lähteä lauantain kolmen pelin päivään.

Lauantaina peli alkoi jo klo 9. Pojat olivat väsyneitä (jostain syystä) ja kohmeessa, Sakussakin oli aamulla pakkasasteita. Tahmean peliesityksen jälkeen FC Kirkkonummi oli kaatunut lukemin 3-0. Iltapäivän pelissä vastaan asteli isäntäjoukkue Saku Sporting. Isäntäjoukkueen kannustusjoukot olivat hurjat, silti peli päättyi vierailevalle Åbolle lukemin 1-0. Illan viimeinen peli pelattiin NJS II joukkuetta vastaan. Peliin lähdettäessä oli jo tiedossa, että pojilla on paikka finaaliottelussa. Peli oli selkeää Åbon ylivoimaa. Pelin aikana päädyttiin jopa kokeilevaan jalkapalloon eli poikien pelipaikat laitettiin kunnolla kiertoon. Ainoa, joka pelasi omalla paikallaan oli Otso maalissa. Kukaan muu ei suostunut veräjänvartijaksi. Pelistä huikea 9-0 voitto.

Ennen illan viimeistä peliä pojat olivat päässeet Sannin ja Petterin kanssa MiniRimi kauppaan ostoksille. Mukaan tarttui ravitsevaa ja energiapitoista naposteltavaa. Hotellissa oli aikaa myös rentoutua hierovissa tuoleissa pelien välissä. Aikaa jäi hotellilla myös muuhun toimintaan:)

Sunnuntaina tiedossa pojilla oli vain yksi peli. Panos pelissä oli toki sitäkin suurempi. Vastaan saimme NJS I joukkueen. Pelitapahtumat kentällä olivat tasaisempaa vääntöä aiempiin peleihin verrattuna. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa, mutta lopulta peliajan päätyttyä tulostaululla oli lukemat 0-0. Tämä tarkoitti siis rankkareita. Hurja jännitysnäytelmä päättyi lopulta poikien 3-2 voittoon ja kultamitaleihin!

Turnauksessa parasta antia kullasta huolimatta oli taas kuitenkin ryhmähengen nouseminen. Pojilla oli keskenään mukavaa ja sunnuntaina takaisin Turkuun palasikin taas enemmän yhtenäinen pelaajaryhmä kuin mitä perjantaina oli liikkeelle lähtenyt. Yhdessä vietetty aika on tärkeää!



Seuran uusimmat