Syyskuun Tähdet tuikkivat Talinnassa!
Julkaistu: 22.10.2017 00.00

Syyskuun Tähdet tuikkivat Talinnassa!

Syyskuussa tähtiä jaettiin harjoituksissa yhteensä 24 pelaajalle. Voittajakolmikko rohmusi tähden jokainen 7 kertaa, mikä taitaa olla ennätys. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että pojat saivat tähden joka toisesta peli- harjoitus- tai turnaustapahtumasta. Ei siis huonosti ollenkaan. Harjoitusprosentti on tällä kolmikolla ollut myös hyvä, 80 prosentin luokkaa. Samoin harjoituksissa tekeminen on ollut kaikilla kolmella hyvää.

Vastuuvalmentaja palautteet ja terveiset pojille:

Otsolla pituutta on tullut 10 senttiä lisää. Pituuden kasvaessa myös otteeet maalin suulla ovat varmentuneet. Otsolta alkaa tulla jo mukavasti puhetta pelin aikana, pelin ohjaaminen maalilta tapahtuu rauhallisen varmasti. Tekeminen Otsolla on treeneissä hyvää, Otso puurtaa sekä maalivahtiharkat että joukkueen harkat aina keskittyneesti. Kehitys on Otsolla ollut hyvää ja tasaista.

Julius taisi olla kolmikosta ilahtunein tähteydestään! "Jes, vihdoinkin!" oli Jullen kommentti kuultuaan, että on voittanut tähtikisan syyskuussa. Vastuuvalmentajan mietteitä Jullesta: yksi aktiivisempia harjoittelijoita. Selkeästi yksi niistä, joka antaa eniten tehoja itsestään irti, yrittää saada myös muut mukaan tekemään. Juliuksella on selvät kapteenin otteet, hän vaatii ja kannustaa joukkuetta. Kunhan Julius vaan jatkaa panostusta jalkapalloon, tulevaisuus näyttää hyvältä.

Arshiasta vastuuvalmentaja mietti seuraavaa: Arshia tekee positiivisella asenteella. Intoa riittää! Arshian treeniaktiivisuus on noussut edelleen. Kauden aikana Arshia on edelleen parantanut otteitaan. Liekö Arshian tavoitteena ura ulkomailla? Niin innoissaan hän on ainakin oppimaan puhumaan espanjaa.

Jojon näkökulmasta tätä pelurikolmikkoa yhdistää monta hienoa ominaisuutta: he ilmoittavat tulemiset ja poissaolot aina hienosti jopoxiin. He ovat aina ajoissa paikalla. Käyttäytyminen on heillä myös aina kohteliasta ja hyvää. Loistava kolmikko siis, kuten tähtien kuuluukin olla!


Seuran uusimmat