Kesän tähtipelaajat
Julkaistu: 10.09.2017 00.00

Kesän tähtipelaajat

Kesä- ja heinäkuussa tähtiä oli vain yksi. Sama mies, joka oli tähti jo toukokuussa ja voitti tähtikisan Aapon ja Arshian kanssa myös elokuussa: no tietysti Alfons. Vastuuvalmentaja Samin mukaan Alfons on kunnollinen harjoittelija, keskittyy ja tekee aina täysillä. Erityisesti Alfonsin pelikäsitys on kesän aikana kehittynyt. Alfons erottuu joukosta edukseen. Alfons on yksi joukkueen tärkeimmistä. No eihän siihen varmasti ole paljoa lisättävää.

Aapo taas sai valmennukselta seuraavaa kommenttia: taistelee aina täysillä, olipa vastassa sitten kuka tahansa. Ei nöyristele eikä pelkää mennä tilanteisiin ja haastaa. Pääosin Aapo pelaa keltaisten peleissä, mutta loistavalla asenteella ja taistelutahdolla tulee etenemään, jos vain jaksaa edelleen tehdä työtä kehityksen eteen. Teknisesti Aapo on kehittynyt huikeasti! Näinpä:)

Arshia taas on ajoittain kamppaillut jalkavaivojen kanssa. Kesätauon jälkeen Arshia on kuitenkin löytänyt valmennuksen mukaan oman tehokkuutensa treeneissä. Treenitehokkuus näkyy suoraan kentällä suoritusten selkeänä parantumisena. Nyt toivotaan, että sama trendi jatkuu ja Arshia saa edelleen treenata ja pelata ilman suurempia vaivoja!

Kaikkia kesän tähtiä yhdistää nimen sama alkukirjain. Muina yhdistävinä tekijöinä on se, että tämä tehotrio on erittäin hyvin paikalla harjoituksissa ja keskittyy olennaiseen eli harjoitteluun. Nämä kaverit kuuntelevat valmennuksen ohjeet ja yrittävät aina parhaansa. He näyttävät hienoa esimerkkiä muille, joten otetaan mallia ja tehdään perässä:)

Seuran uusimmat