Junnu Beach turnauksesta kultaa!
Julkaistu: 30.07.2017 00.00

Junnu Beach turnauksesta kultaa!

Pelaaminen rannalla tapahtui kentillä, joita kehystivät ilmatäytteiset reunat. Säärisuojia ja nappiksia ei tarvittu vaan peliä sai pelata joko paljain varpain tai sukat jalassa. Säännöissä korostettiin kisan leikkimielisyyttä ja tapahtuman tarkoitusta eli viettää aikaa kaveriporukan kanssa mukavissa tunnelmissa. Taustalla pelaamista rytmitti musiikki.

Tanner tömisi ja pölisi pelin tiimellyksessä. Myös ilmatäytteiset kentän reunat olivat kovilla joukkueiden ottaessa mittaa toisistaan. Lopulta voiton D13 sarjassa itselleen ratkaisi ÅIFK:n joukkue, joka ei hävinnyt yhtään turnauksen peliä. Joukkueen saldo oli kaksi tasuria ja kaksi voittoa, joilla siis kultasuoneen iskettiin. Kyseisestä joukkueesta löytyivät myös turnauksen pistepörssin ykkönen ja kakkonen eli Isik ja Elbaset:)

Parasta antia päivässä oli kuitenkin poikien hyvä tunnelma niin peleissä kuin pelien ulkopuolella. Varsinaisia vesipetoja joukkueessa oli useita mukana. Osa heistä oli jopa niin hätäisiä, että pelivarusteetkin unohtuivat päälle ennen veteen päätymistä. Uimisen lisäksi rannalla oli myös Superparkin nopeustesti, jossa osa pojista vietti ahkerasti aikaa tienatakseen itselleen vapaalipun superparkkiin.

Kaikenkaikkiaan päivä oli onnistunut. Sääkin muisti olla meille suosiollinen ja ajoittain aurinko oli jopa polttavan kuuma. Tästä rennosta päivästä on hyvä lähteä syksyn pelikierroksille!

Seuran uusimmat