Harjoitustauko on ohi!
Julkaistu: 21.07.2017 00.00

Harjoitustauko on ohi!

Varmasti moni perhe on vielä kesälomilla ja reissussa, joten osallistujamäärä ei mikään huikea ollut. Saattoipa olla niinkin, että oli kunto päässyt joillain tauon aikana hiukan rapistumaan. Loma on siis tehnyt tehtävänsä! Kentän reunalta seurattuna meno näytti kuitenkin siltä, että pojilla ja toimareilla oli mukavaa ja jopa jälleennäkemisen riemua oli aistittavissa. Mukavaa oli myös huomata, että pitkään harkoista ja peleistä pois olleet Ammar ja Adrian olivat jälleen mukana menossa.

Ensi viikolla jatkamme harjoittelua normaalisti Kupittaan kentillä. Toivotaan, että kesälomaa vielä viettäneetkin ovat jo ensi viikolla mukana ja pääsemme koko porukka kunnonkohotustalkoisiin. Kovaa kuntoa nimittäin jo kohta taas tarvitaan: 30.7. pelaamme Uittamon rannalla rantafutisturnauksessa, sinne on tilattuna koko päiväksi auringonpaistetta ja hyvää mieltä:) Taattu auringonpaiste on 5.-6.8. pelattavassa Kemiön Nurmikenttäcupissa. Myös syksyn piirisarjat jatkuvat jo 31.7.

Nyt kun pelit ja harjoitukset taas alkavat on hyvä muistaa myös riittävän levon ja palautumisen tärkeys. Pojat ovat nyt siinä iässä, että rasitusvammoja ja kasvuun liittyviä vammoja tulee. Tärkeää on huolehtia siitä, että pelaajanne syö hyvin, liikkuu ja venyttelee sekä nukkuu riittävästi. Pojat tarvitsevat sekä meidän toimihenkilöiden opastusta ja huolenpitoa kuten myös sitä, että kotona vanhemmat ovat ajantasalla siitä, mitä lapsen elämään niin joukkueessa kuin joukkueen ulkopuolella kuuluu. Pidetään yhteistyö avoimena edelleen!


Seuran uusimmat