Huhtikuun tähtipelaajat Adrian ja Nikita
Julkaistu: 02.05.2017 00.00

Huhtikuun tähtipelaajat Adrian ja Nikita

Huhtikuussa tähtiä jaettiin yhteensä 23 pelaajalle, kyseessä on siis runsaslukuisin tähtijoukko koko tähtipelaajakisan historiassa. Joukossa oli paljon poikia, joilla tähtiä oli 2-3. Voittoon kuitenkin riitti tässä kuukaudessa 5 tähteä, jotka nämä uutterat harjoituksissa kävijät merkkauttivat omalle tililleen.

Valmentajat luonnehtivat Adriania seuraavasti: "Adrian menee koko ajan eteenpäin pelaajana ja tekee kaiken täysillä. Hän ottaa hyvin ohjeita vastaan ja se näkyy erityisesti peleissä onnistumisina."

Nikitan kohdalla kommentit olivat seuraavaa: "Nikita on parantanut hurjasti. Puolustussuuntaan tekee enemmän töitä kuin ennen. Aktiivinen kentällä sekä peleissä että harjoituksissa."

Molempien poikien kohdalla avainasemassa menestykseen tähtikisassa on siis ollut kova työnteko ja keskittyminen olennaiseen niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Eli jos haluat olla toukokuun tähtipelaaja, sinun ei välttämättä tarvitse lahjoa valmentajia kahvilla ja karkilla, vaan tehdä harjoituksissa kaikki aina täysillä ja hyvällä keskittymisellä! Niillä niitä tähtiä ansaitaan:)

Seuran uusimmat