Spring Cup viikonloppu
Julkaistu: 25.04.2017 00.00

Spring Cup viikonloppu

Pojilla pelit alkoivat heti lauantaina klo 9.50 ja vastassa oli TPS. TPS vei ottelut 3-1 vaikkakin tuloksesta ei voida päätellä pelin tapahtumia. Peli oli tasaista vääntöä, TPS vaan hyödynsi paikkansa.

Toinen ottelu pelattiin MaPsia vastaan. Pelin lopputulos oli 5-3 MaPsille vaikkakin ensimmäisellä puoliajalla oltiin vielä pelissä hyvin kiinni.

TuNL pelissä lopultakin pojat pystyivät kääntämään kurssin voitokkaaksi. Tulos 2-0 tahmeasta pelistä huolimatta. Jarno luonnehti voittoa taisteluvoitoksi, joka ilmeisesti muutti koko lopputurnauksen ilmeen voitokkaaksi.

Sunnuntaina pelit aloitettiin FC Ulvilaa vastaan. Pelissä Ulvila meni aluksi yllätysjohtoon, kunnes pojat saivat koneet käyntiin ja pelin lopputulos oli lopulta ÅIFK:lle 6-1. Hyvää peliä pojilta.

Sunnuntain toinen peli pelattiin RaiFua vastaan. Peli oli alusta asti Åbon hallinnassa ja loppulukemat lopulta 3-0 meille. Turnauksessa näillä peleillä tulos riitti sijaan 5. Parempaankin sijoitukseen olisi varmasti ollut mahdollisuuksia, mutta jätetäänpä vielä turnausvoitot odottamaan kesää.

Turnauksessa nähtiin paljon onnistumisia. Maalien latomisessa kunnostautui Daniel, joka laittoi verkot töttörölle 7 kertaa. Muita maalintekijöitä olivat Abdi, Arttu, Nadir, Aron, Adrian ja Late. Turnauksen tsemppari oli Jappe ja Fair Play pelaaja Aapo, onnea pojille!

Turnauksen tsemppareina kunnostautuivat myös vanhemmat. Puffettipöydät notkuivat herkkuja ja kahvi, mokkapalat ja makkarat tekivät kauppansa viikonlopun vaihtelevassa säässä. Kiitos kaikille vanhemmille! Ilman teitä tätä turnausta ei olisi tehty!


Jutun kuvat Jan-Erik Andersson, Sanni Saine ja Tanja Korhonen



Seuran uusimmat