Maaliskuun tähtipelaajat Ali, Jasper ja Aapo. Onnea!
Julkaistu: 12.04.2017 00.00

Maaliskuun tähtipelaajat Ali, Jasper ja Aapo. Onnea!


Maaliskuussa tähtiä jaettiin harjoituksissa ja peleissä yhteensä 21 pelaajalle. Voittajat Ali, Jasper ja Aapo pokkasivat 3 tähteä jokainen. Hienoa on huomata, että kolmikon harjoitusprosentti on hyvä, lähes 85 %. Tämä lukema kertoo koko kolmikon korkeasta työmoraalista ja motivaatiosta!

Alista valmennuksen kommentit olivat seuraavaa: Alissa on johtajuutta. Ali on tunnollinen ja luo joukkueeseen henkeä. Hienoja ominaisuuksia kaikki.

Jasperin osalta kommentit liittyivät kovaan työntekoon ja motivaatioon. Jasper on kova ja periksi antamaton kaveri. Jasper yrittää koko ajan täysillä, on taistelija. Jokainen joukkue tarvitsee Jappen kaltaisia pelaajia.

Aapo saavutti tähtipelaaja tittelin jo toista kertaa peräkkäin. Aapossa valmennus arvostaa kovaa työntekoa ja sitä, että Aapo pelaa koko ajan täysillä, olipa kyseessä sitten peli tai harjoitus.

Huhtikuun tähdet ovat jo jaossa. Tilaisuuksia ansaita tähtiä tulee niin harjoituksissa kuin tällä viikolla alkavissa sarjapeleissä. Sarjoihin ylimääräistä jännitettä tuo tavoite nousta sarjatasoa ylemmäs eli alueliigaan. Tavoitteeseen pääsy vaatii kovaa työtä ja onnistumisia, kovaa treeniä ja riittävää lepoa sekä ravitsevaa ravintoa. Samaan aikaan täytyy myös muistaa, että Åbolaiset hoitavat koulutyönsä aina hyvin, pidetään siis lippu koulussakin korkealla! Muistetaan myös me aikuiset, että pojat tarvitsevat kannustusta ja ohjausta pelikentille ja kouluun. Pojille on tärkeää, että vanhemmat jaksavat olla kiinnostuneita siitä, mitä kentällä, koulussa ja vapaa-ajalla tapahtuu:)


Seuran uusimmat