6
ELO
14.00
P03, Turnaukset

ÅIFK Kemut - Nurmikenttäturnaus 2017 Pronssiottelu - KSF  3 - 2 RL

Kemiö

Kemuille pronssia NurmikenttäCup turnauksesta!

Kemiönsaaressa 5-6.8 pelattu NurmikenttäCup 2017 päättyi mukavasti, pojat voittivat pronssia!

Viikonloppuna oli auringonpaistetta, tummia pilviä ja väliin vettä tuli kaatamalla! Poikien peli-ilo ja yrittäminen säilyi kuitenkin loppuun saakka ja palkintona pronssimitali!
Lauantaina ensimmäisenä vastassa oli kovatasoinen Sibbo V joukkue. Pojilla peli alkoi tahmeasti ja Saku teki alussa paraatipelastuksia. Kuuden minuutin kohdalla peli vapautui; Subi antoi paluun pelikentille tehneelle Joelille loistavan syötön, Joelin vahva juoksu ja lopuksi nappiveto aivan oikeaan alanurkkaan, Joel onnistui maalinteossa heti ensimmäisellä vedolla, hienoa! Maalinteossa onnistuivat myös Titus ja Subi, tasaisen pelin jälkeen lopputulos 3-2 ÅIFK:lle.
Seuraavana oli vastassa FC HIK Hangosta. Tässäkin pelissä maalinteon aloitti Joel ja toisen maalin viimeistelyssä kärsi sitten jo olkapää, turnauspelit oli ohi. Kolmannen maalin viimeisteli Farhan. Puolustuksessa Simon, Rasmus, Backe ja Sakke pitivät vastustajat kaukana maalin läheltä. Keskikentällä ahersi Arttu, Ronnie ja Sroosh. Lopputulos 3-0 ÅIFK:lle.
Päivän viimeisessä pelissä pojat lähtivät ennakkoluulottomasti palaamaan Peimaria vastaan. Tämäkin peli oli todella tasaista ja pojat pelasivat päivän parhaan pelinsä. Lopputulos Peimarille 1-0. Laidassa ja hyökkäyksessä vaihdellen pelasivat Suhayb, Addu, Dino ja Mohamed eivätkä hekään välttyneet vammoilta turnauksessa!
Sunnuntaina vastassa oli TPK, jolla vaihtopelaajia oli vaikka muille jakaa. Pojat pelasivat taas ennakkoluulottomasti ja Simon vahvalla juoksulla piti TPK:n hyökkäyspään nopeat juoksijat aisoissa ja loput yritykset puolustus tai Saku torppasi. Ottelu päättyi kuitenkin TPK:lle 2-1, eikä se tasapelikään kaukana ollut! Tituksella eka yritys meni ylärimaan ja toinen tolppaan. Joskus kaikki on niin pienestä kiinni!
Pronssipelissä vastaan tuli järjestävän seuran joukkue KSF, peli aloitettiin rankkasateessa. Kenttä oli jo täynnä vettä ja kura roisku. Kotijoukkue aloitti maalinteon, meillä maalinteossa onnistui Akram ja Titus. Lopputulos 2-2 ja rankkareille mentiin. Onneksi meillä vetäjät onnistuivat tällä kertaa paremmin ja pronssimitalit jaettiin poikien kaulaan!
Onnittelut pojat ja valmentajat!


Tilastot

3 - 2 RL

Nurmikenttäturnaus 2017 Pronssiottelu - KSF
0-0 OT 2-2 (1-1)
12'MaaliSouri Akram
12'MaalisyöttöMuranen Titus
12'MaalisyöttöAlimi Sroosh
21'MaaliMuranen Titus
21'MaalisyöttöKorhonen Arttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista