11
KES
15.00
P03, Turnaukset

ÅIFK Mustat - Soccer cup finaali TPK  3 - 4 RL

Kupittaa 6

Soccer Cup C 14 kilpasarja, ÅIFK musta finaalissa!

ÅIFK osallistui tällä kertaa yhdellä joukkueella Soccer Cupiin. Osa P03 pojista oli apuna P04 joukkueissa, joten lähes kaikki pääsivät pelaamaan. Ensimmäisenä vastuksena C14 kilpasarjassa oli ÅIFK P04 joukkue. Peli oli jähmeää, kuten usein turnauksen ensimmäinen peli. Maalinteossa onnistui Johannes, Lopputulos 2-0 ÅIFK P03 pojille, koutsina oli Petteri.

Illalla vielä vastassa TPK, peli tasainen, lopputulos 2-2. Maalinteossa onnistui Reko ja Titus. Lauantaina vastassa Alueliigajoukkue FC Haka ja sekin tiukka ja tasainen ottelu, lopputulos ÅIFKlle 2-1. Sunnuntaiaamu oli taustajoukoille haasteellinen, aamuherätys jo klo 6.30 ja kentälle peliin klo 8.00. Taas kankeaa peliä ja monta maalitilannetta hukattiin, lopputulos kuitenkin 3-1.

Vihdoin finaali koitti ja vastassa TPK, Peli oli taustajoukoille äärimmäisen jännittävää katsottavaa. Peliä pelattiin päästä päähän ja tilanteita oli molemmilla joukkueilla. Varsinainen peliaika päättyi 0-0 tilanteeseen. Rankkareille meni ja TPK vei tällä kertaa pidemmän korren. ÅIFK mustille hopeamitali, onnea pojille ja valmentajille!



Tilastot

3 - 4 RL

Soccer cup finaali TPK
0-0 OT 0-0 (0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista