P03, P14 Liiga

FC Jazz Red - ÅIFK keltamusta   2 - 0

Herralahti TN

Jazz vei voiton kotikentällä

Viikonlopun pelit tärkeitä lohkon sijoituksen kannalta, karsintapaikka tarjolla kahdella voitolla!.
TPK pelissä ottelun alku oli helppoa ja ensimmäisen 12 minuutin aikana tehtiin 2 maalia, onnistujat Titus ja Suhayb. Puoliaikatilanne 2-0.
Toisen jakson puolessa välissä pelin ote herpaantui ja TPK pääsi kaventamaan ja kohta peli olikin tasan 2-2. Taas periksiantamattomuus näkyi, P04 Julius teki hienon tsippi-maalin, Titus ja Farhan onnistuivat vielä ja loppulukemat 5-2 ÅIFK kemuille.

Sunnuntaina matka jatkuin Poriin, keli oli yhtä painostavan lämmin kuin lauantainakin. Peli oli ÅIFKn hallintaa, muutamasta läpijuoksusta Jazz sai hyviä tilanteita ja 2 maalia niistä tuli. Kemuilla oli myös hyviä tilanteita, mutta maaleja ei vain saatu tehtyä. Kentällä näkyi selvästi, että 2 peliä putkeen vähäisillä vaihtomiehillä alkoi painamaan jaloissa. Lopputulos 2-0 FC Jazzille.

Kemujen lohkosijoitus oli 3., hieno suoritus pojat!.
Onnittelut pojat ja valmentajat. Huolto on toiminut pojilla loistavasti, Aku ja Jyrki ovat pitäneet siitä huolen, kiitos!
P04 pojista useat pojat ovat olleet kevätkauden peleissä mukana, vaikka omiakin pelejä on ollut paljon. Kiitos pojat! Palkinnoksi he ovat saaneet hyvää harjoitusta 11v11 peleistä!