A-pokien sarja jo hyvässä vauhdissa
Julkaistu: 29.04.2017 00.00

A-pokien sarja jo hyvässä vauhdissa

A-20 Kakkonen on pyörähtänyt keltapaitojen osalta käyntiin tasaisissa merkeissä. Kolmen kierroksen jälkeen takana on voitto, tasapeli sekä niukka tappio. Tasaiset ottelut sarjan kärkijoukkueisiin veikattujen Turun Weikkojen (2-2 tasapeli) sekä Liedon (0-1 tappio) kanssa antavat uskoa jatkoon.

Suurimmat ongelmat sarjan alussa ovat olleet erikoistilanteiden puolustamisessa. Niissä on menetetty jo kolme pistettä. Weikot iski tasoituksensa kulmapotkusta ja Lieto voittomaalinsa samoin kulmapotkusta. Tässä ehkä näkyy osittain nuoren joukkueen kokoerokin vastustajiin nähden. Siihen nähden, että joukkue vaihtuu osittain ottelusta toiseen, on pelaaminen ollut kuitenkin yllättävän hyvän näköistä.

Yhteistyö sekä ylöspäin Edustusjoukkueeseen että alaspäin B-poikiin on sujunut hyvin. Ilman näitä apuja molemmista joukkueista pelaaminen olisi lähes mahdotonta, siksi kapea materiaali ikäluokassa on. Tavoitteena kuitenkin edelleen on, että viimeistään keväällä 2018 keltapaidat pelaavat valtakunnallisessa A-poikien Ykkösessä.

http://team.jopox.fi/aifk/jalkapallo/joukkueet/185...

Seuran uusimmat